Wie zijn wij

Structuur

Atlantic Capital heeft een Raad van Advies en staat onder leiding van Kenneth Broos. De leden van de Raad van Advies fungeren daarbij in voorkomende gevallen als ervaren vraagbaak en/of coach en beschikken allen over een ruime kennis en praktijkervaring met overnames en het management van (inter)nationaal opererende bedrijven.


Management

Het dagelijkse team van Atlantic Capital bestaat uit:

Kenneth Broos (1967) - is als investmentmanager begonnen bij Gilde Investment. Nadien bekleedde hij de functie van directeur corporate finance bij Atlantic Associates en sedert 2004 is hij eindverantwoordelijk voor Atlantic Capital. Hij heeft tevens ervaring als ondernemer. Begin 1994 richtte hij Ecolight op, een producent van noodverlichting. In april 2011 werd Ecolight verkocht aan Normalux, marktleider in Spanje op het gebied van noodverlichting.

kenneth.broos@atlanticcapital.nl  +31 (6) 53237021

 

Tom Reijntjes (1953) - heeft diverse financiële management- en directiefuncties bekleed. Hij was onder meer werkzaam bij Multihouse (beursgenoteerd ICT bedrijf), De Vleeschmeesters (internationale foodretail met eigen produktie), Van Dijk Beheer (internationale AGF/bloemen groothandel, warehousing, produktie en transport) en PE Beheer (uitzendorganisatie voor internationaal personeel). Hij heeft een brede managementscope met finance als achtergrond.

tom.reijntjes@atlanticcapital.nl  +31 (6) 53981000

 


Management netwerk

Atlantic Capital beschikt over een netwerk van management buy-in kandidaten en interim managers. Mocht u geïnteresseerd zijn om u aan te sluiten bij ons netwerk, dan kunt u ons mailen op info@atlanticcapital.nl.